Herinneringen

We kunnen er uren naar luisteren

Heb jij een mooie herinnering aan Reham die je graag met ons wilt delen? Stuur dan een mailtje met je verhaal en eventuele foto’s naar 25jaar@reham.nl en wij zorgen er voor dat jouw herinnering een plaatsje op de website krijgt! Hieronder vind je een overzicht van jullie herinneringen aan Reham.

Blijf de website in de gaten houden; we blijven deze heel 2020 vullen met mooie herinneringen!

 • Herinnering van René Hamelink

  1995: toen opende Reham voor het eerst haar deuren. In dat jaar richtte René Hamelink Reham Vastgoed op en begon ons verhaal. Bekijk hier het interview met René en hoor hoe hij terugkijkt op 25 jaar Reham!

  Lees verder
 • Herinnering van Sonja van Ijk

  Sonja van Ijk kwam in november 2005 het Reham team versterken. In 2017 vierde zij zelfs haar 12,5 jarig dienstverband bij ons. Uiteindelijk heeft Sonja meer dan 13 jaar deel uitgemaakt van ons team. Bekijk het interview met Sonja als jij wilt weten hoe zij terugkijkt op deze tijd!

  Lees verder
 • Herinnering van Hans Fokkema

  Hans Fokkema is de ontwerper van hét Reham logo. Hij vertelt over het ontstaan van het Reham logo. Een logo wat door de jaren heen is uitgegroeid tot een iconisch logo in de regio. Lees hier het interview met Hans Fokkema.

  Lees verder
 • Herinnering van Anneke Zwegers

  In 2003 mochten we Anneke Zwegers verwelkomen in ons team. Zij ondersteunde ons als administratief medewerkster en dat heeft ze ruim 12 jaar gedaan. Anneke blikt terug op een leuke en gezellige tijd, dus bekijk snel het interview waarin Anneke haar herinneringen met ons deelt! 

  Lees verder
 • Herinnering van Netty Oppeneer

  Sinds 1995 bleef ons team sterk uitbreiden. In 2009 kwam Netty Oppeneer ons team versterken. Netty heeft meer dan 10 jaar voor Reham Makelaars en Taxateurs gewerkt. Tegenwoordig werkt Netty bij M2GO voor voormalig Reham-eigenaar René Hamelink. Bekijk hier het interview waarin Netty vertelt over haar tijd bij Reham. 

  Lees verder