Foto album

Samen herinneringen ophalen

Heb jij mooie foto’s of nieuwsartikelen die te maken hebben met Reham die je graag met ons wilt delen? Stuur dan een mailtje naar 25jaar@reham.nl en wij zorgen er voor dat het een plaatsje op de website krijgt! Hieronder vind je een overzicht van foto’s en artikelen van Reham.

Foto's

Artikelen

Black Friday Wal(l)kin bij Reham

ZVA - november 2019 | Reham doet mee aan Black Friday, bezoekers kunnen binnenwandelen met al hun vragen en onder de bezoekers wordt er ook een prijs verloot. Wat was het een geslaagde dag! 

Housewarmingweken bij Reham Hypotheken

ZVA Woningkrant - oktober - 2019 | De start van Reham Hypotheken wordt gevierd met een gratis housewarming. Wanneer je in de housewarmingweken een hypotheek afsluit voor je huis, ontvang je een gratis housewarming pakket! 

Elke dag nieuwe huurwoning

ZVA Woningkrant - september 2019 | Op 13 dagen tijd zijn er veel nieuwe Nul op de Meter huurwoningen geplaatst in Sint Jansteen. Reham verhuur verzorgt deze verhuur! 

Binnenkort! Reham hypotheken

ZVA Woningkrant - februari 2019 | Reham opent nieuw kantoor voor hypotheken, dit staat geheel los van de makelaarstak. Vanaf april konden ze aan de slag en waren ze werkzaam op het nieuwe kantoor in hulst en in de rest van het werkgebied door heel Zeeuws-Vlaanderen. 

Reham wint landelijke titel!

ZVA Woningkrant - 2016 | Op 24 november werd in Amersfoort de Woningmakelaar van het jaar uitgereikt. Dankzij de steun van alle klanten en relaties mocht Reham Makelaars en Taxeurs zichzelf verkoopmakelaar van het jaar 2016 noemen! 

Reham Open Huizen Route combineert woonervaring met kennis van zaken

ZVA Woningkrant - oktober 2015 | Reham deed op 3 oktober 2015 mee aan de Open Huizen Route en Fabian Du Puy vertelde wat voor voordelen het inzetten van een proffesionele makelaar nu met zich mee brengt. Neem een kijkje in dit oude artikel! 

Reham Vastgoed ook in 2015 weer de grootste

ZVA Woningkrant - 2015 | Opnieuw is Reham Vastgoed marktleider in Zeeuws-Vlaanderen. Binnen het segment bestaande bouw is Reham de best verkopende makelaar met ruim 200 verkochte woningen. Wat een mooi resultaat waar met trots op kan worden teruggekeken! 

Reham pakt uit met uniek voordeelboekje

ZVA woningkrant - december 2013 | Niet alleen Sinkerklaas deelt cadeus uit, maar ook Reham Vastgoed komt met een nieuw initiatief. Het uitdelen van boekjes met kortingsbonnen en acties, hierdoor maakt Reham het leuker voor de kopers.

Reham steunt 538 voor War Child

ZVA Woningkrant - maart 2013 | Natuurlijk heeft Reham zich ook ingezet voor het goede doel! In 2013 heeft Reham het initiatief van Radio 538 met het motto ''geef verlaten oorlogskinderen een veilige plek'' gesteund met 12 euro per bezichtiging in de actieweek. Wat een hartverwarmend artikel uit de oude doos! 

Axel in trek bij vlamingen

ZVA woningkrant - 2012 | Axel is vanwege de gunstige ligging tussen Antwerpen en Gent de ideale locatie om te wonen voor Vlamingen. Doordat er steeds meer Vlamingen vanwege de goedkopere woningprijzen naar Nederland komen om te wonen is ook het initaitief Stichting Zeeuws&Vlaanderen ontwikkeld. Koen Hamelink was hier nauw bij betrokken! 

Genoeg redenen om nog dit jaar een woning te kopen!

ZVA woningkrant -  december 2012 | Fabian du Puy adviseert de mensen om in 2012 nog een huis te kopen. In 2013 zullen er verschillende nieuwe maatregelen komen waardoor het kopen van een huis moeilijker wordt. 

Reham boekt verkoopsuccessen

ZVA Woningkrant - oktober 2011 | Door de vele successen die Reham begin 2011 heeft geboekt hebben ze hun team versterkt met onder andere Jeanette Rosenbrand, de nieuwe taxateur. Daarnaast vertelt directeur René Hamelink ook over een aantal nieuwe gunstige ontwikkelingen voor de kopers. Mooie tijden om op terug te kijken! 

Reham navigeert u tijdens Open Huizen Route

ZVA Woningkrant - september 2009 | Tijdens de Open Huizen Dag heeft Reham Vastgoed de navigatiemogelijkheid aangeboden. Zo hielp Reham de (potentële) kopers met het uitstippelen van de beste route langs alle huizen. Wat was dat toch een fijne manier om extra service te bieden! 

Reham tevreden over eerste helft 2008

ZVA Woningkrant - juli 2008 | Ondanks alle landelijke trends heeft Reham een zeer goede prestatie neergezet. Ze verkochten maar liefst 132 woningen met een gemiddelde verkooptermijn van 4 maanden, dit was 12% meer dan dezelfde periode vorig jaar. Hoe ze dit hebben gerealiseerd is te lezen in dit artikel! 

Reham Vastgoed, serieuze speler op regionale vastgoedmarkt

ZVA Woningkrant - september 2007 | De huizenportefuille is de loop der jaren sterk gegroeid waardoor de twee broers Réne en Koen Hamelink versterking kregen van een ervaren kracht: Fabian du Puy. Door de sterke groei zijn niet alleen de makelaars versterkt, maar ook de back-office kreeg er extra krachten bij! Wat waren het mooie jaren met een top team! 

Reham Vastgoed gelooft in kracht internet

ZVA Woningkrant - april 2001 | Réne Hamelink zei altijd stilstand is achteruitgang en je moet de kansen pakken die er zijn. Internet is volgens hem het medium van de toekomst! Hoe hij internet heeft ingezet en hoe succesvol het was staat in dit mooie oude artikel uit 2001! 

Reham Vastgoed opent nieuw kantoor in Kloosterzande

Woningkrant Zeeuws-Vlaanderen - maart 1999 | Ondanks de jonge leeftijd van 27 jaar is Réne Hamelink al zeer ervaren in de woningbemiddeling. Hij startte bij een makelaar in West-Zeeuws-Vlaanderen, later begon hij zijn eigen zaak en nu heeft hij er een 2e vestiging bij in Kloosterzande! Wat een mooi stuk geschiedenis over het onstaan en de groei van Reham!